MÅ BRA

Sunbeam Soul Care

”Soul Care MåBra och Glädje i Livet”

Är en resa för privatpersoner, kan även arrangeras för företag*, som ger dig en fantastisk möjlighet att göra en personlig utveckling i ditt liv som du vet att du vill ta itu med. Under fem härliga dagar i nere i underbara San Agustin på Gran Canaria kan du fokusera helt på dig själv och sätter dig själv i första rummet!

Målsättningen med ”Soul Care Resan” är att när du lämnar Gran Canaria med en klarare personlig plan för hur du ska nå dina egna mål med att MåBra och öka Glädjen i livet ditt!

Vi kommer hålla spännande föreläsningar och workshops i Mindfulness, positiv psykologi för finna våra styrkor vi har och i transaktionsanalysens grunder – vem är vi när vi kommunicerar.

Vem kan delta? Alla kan deltaga! ”Soul Care Resan”är för dig som vill göra förändringar i ditt liv och känner att du kört fast i livet av olika anledningar, eller hamnar i samma mönster i livet om och om igen, och som behöver hjälp att komma vidare. Det kan handla om olika livskriser, relationer, karriär, stress och utbrändhet eller du känner att du behöver byta miljö och får tid till dig helt själv.

Utöver detta kommer det att finnas möjlighet att njuta av spa behandlingar, gym, vandring, vattensporter sol och bad på stranden, promenader, shopping, att njuta av god mat och för dig som vill ett nattliv som aldrig tar stopp eller bara få njuta på din balkong / terrass med en god bok. Valet är ditt! Denna resan är till för dig och för göra det som känns bäst för dig!

Två kvällar upptas av en Tapas afton och en avslutnings middag vi har gemensamt.

Det kommer att finnas utrymme för mycket egen och ledig tid! Tid för göra övningarna som vi ger dig antingen vid poolen och på stranden. Du kan även upptäcka Gran Canaria på egen hand eller köpa någon av Ving/Spies utflykter. Det handlar om Dig och vad som är bäst för Dig! Vi ger dig verktyg, övningar och stöd i hur du själv bäst MåBra och fyller på energierna av Glädje i livet över ditt eget liv och skapar förbättringar. Det finns dock inga universalmetoder som fungerar för alla. Nyckeln till bestående förändringar är att hitta det som fungerar för dig och du mår bästa av.

Avkoppling och vila är viktigt för oss alla speciellt när bränslet håller på att ta slut och vad kan bli bättre att få komma ner till Gran Canaria. Hav, strand och natur runt omkring dig för att praktisera Mindfulnsess och tillsammans med andra som har samma mål som du att MåBra och fylla på med Glädje i livet!

Kursledare: Helen Nilsson certf samtalsterapuet och med team som är certfierade coacher och terapeuter.

Plats: San Agustin, Gran Canaria, Spanien

1:a Kursdatum: Torsdagen 9/10 – Tisdagen 14/10 2014

Anmälningsförfarande: Minimum 8 deltagare för att kursen ska genomföras. Vi uppmuntrar dig att anmäla dig i god tid. Efter du har anmält dig och vi har uppnått 8 deltagare skickar vi dig en e-post med betalningsanvisningar.

Kursavgiften måste vara betald 30 dagar innan kursstart.

Begränsat antal deltagare: Max 16 deltagare för att få kvalitet på kursen.

Sista anmälningsdag: Vi tar emot anmälningar fram till kursstart.

Kostnad: 3.885:- sek inkl. moms. Detta inkluderar föreläsningar, workshops, 50 minuters samtalsterapi eller coaching för den som önskar, heldag på Amadores Beach Club, samt en tapas afton och en gemensam avslutnings middag.

Hotellkostnaden är inte inkluderar. Vi tipsar dig om hotell i olika prisklasser och du väljer och bokar själv det som passar din budget och dina behov. Via Ving och Spies kan du köpa charter resa och få flyg, boende och transfer till San Agustin. Det säljer även enbart boende, flyg och transfer. www.ving.se och www.spies.dk

Boka Två och få 500.- i rabatt per person eller Boka Tidigt rabatt innan den 31/7 – 2014 och få 500:- i rabatt.

Även Servicios Turisticos GLEZ  i San Agustin har boende för dig som vill boka ditt boende på eget hand.

Flygresa till och från Las Palmas, Gran Canaria ingår inte, den bokar du på egen hand. Antingen via www.norwegian.com , www.ving.se eller www.spies.dk .

De enda måltider som är inkluderade är Tapas afton och avslutnings middagen. Naturligtvis bjuder vi på fika och frukt under föreläsningarna och workshoperna.

Avbokningar: Avbokningar måste göras skriftligen och gäller från den dagen vi tagit emot dem. Avbokningar 30 dagar innan kursstart eller tidigare återbetalas till fullo. Vid avbokningar senare än 30 dagar återbetalas halva kursavgiften alternativt kan deltagaren erbjudas samma kurs vid ett annat kurstillfälle. Om det skulle bli nödvändigt för oss att ställa in en kurs på grund av för lågt deltagarantal sker detta inte senare än 30 dagar innan kursstart.

För Dig som är Boende nere på Gran Canaria kan Du boka enskilda föreläsningar, workshops och samtal.

För mer information och frågor kontakta Helen Nilsson på mobil + 46 760 39 70 18 eller info@sunbeamsoulcare.se

www.sunbeamsoulcare.se

För Dig som är Boende nere på Gran Canaria kan boka enskilda föreläsningar, worskhops och samtal. För mer information och priser kontakta Helen på info@sunbeamsoulcare.se

*För företag kontakta ovanstående så skräddarsyr vi ett program som passar ert företag och skatteregler.

Behöver Du prata med någon?

Spelar ingen roll var Du befinner Dig i Världen!

Ring: +46 (0) 760 39 70 18

E-mail: info@sunbeamsoulcare.se

Du finner oss på Facebook

www.sunbeamsoulcare.se

 

Sunbeam Soul Care

 Facebook-logo-thumbs-up

Do that